Poiss hiilis naabri garaaži koerale kalli tegema

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Foto on illustratiivne.
Koer. Foto on illustratiivne. Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix

Louisianas elav Hollie Mallet avastas turvakaamera abil midagi, mida ta poleks osanud kunagi arvata: naabripoiss käis nende koerale kalli tegemas.

Garaaži paigaldatud turvakaamera pidi esialgu küll vargaid tabama, kuid kallivarastajat ei osanud Mallet oodata, vahendab The Dodo.

Mallet polnud poisi peale pahane, hoopis vastupidi. Seega avaldas ta turvakaamera lõigu Facebookis ja lootis, et keegi viib ta õige noormeheni. Üleskutses kirjutas naine, et üks poiss käib nende koer Dutchessi kallistamas, kuid perekond ei tea, kes see on.

Veel lisas naine postituses, et poiss tuleb ja teeb koerale kiiresti kalli või viskab talle palli ning lahkub seejärel, just kui arvates, et ta ei tohi koera juures olla. «Tahaksin talle öelda, et ta on meie juures oodatud ja koer armastab poisi tähelepanu,» lõpetas naine postituse.

Videot nägi Ginger Breaux, kes avastas, et videos on tema poeg Josh ning andis sellest Malletile teada. Kui algul oli ema poja peale pahane, siis üsna pea mõistis ta, et poja armastus loomade vastu on piiritu.

Nüüd kutsub Mallet Joshi tihti koeraga mängima. Koos Dutchessiga joostakse mööda aeda, visatakse palli ja lesitakse niisama muru peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles