Galerii: abielupaar jagab kodu karuga

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui tavaliselt on kodusteks lemmikloomadeks närilised, linnud, koerad või kassid, siis üks Venemaal elav perekond võttis endale lemmikuks hoopis karu.

Svetlana ja Juri Pantelejenko ja nende lemmik, 23-aastane karu Stepan, kohtusid siis, kui loom oli kolm kuud vana, vahendab Daily Mail. Jahimehed leidsid vigastatud ja kehvas olukorras karupoja metsast ning abielupaar otsustas looma endale võtta. 

23 aastaga on Stepan kasvanud suureks karuks, kes armastab õhtuti pere seltsis telerit vaadata ja isegi aiatöödes abistada. Mõmmik armastab putru ja kondenspiima ning on üldse paras maiasmokk. Lisaks antakse karule päevas 23 kilogrammi kala, juurvilju ja muna. Selleks, et vormis püsida, mängib mõmmi jalgpalli.

Svetlana sõnul on Stepan väga armastav karu, kellele meeldib perega teleri ees kaisutada. «Ta armastab väga suhelda ja ta pole üldse agressiivne,» selgitab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles