Vahva sõprus: pitbull ja pardipoeg on parimad sõbrad

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardipoeg Daryl ja koer Raven.
Pardipoeg Daryl ja koer Raven. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Loomariigis on sõprus tihtilugu väga eriline ja südantsoojenda. Näiteks sõprus kolmejalgse koera ja üksinda tänaval uidanud pardipoja vahel rõõmustab loomasõprade südameid.

Floridas veterinaari abina töötav Kellie-Lynn Ragland leidis üksinda tänaval eksleva pardipoja Daryli, vahendab uudisteportaal Express. Kuna naisel oli kodus kolmejalgne koer Raven, otsustas ta pardipoja endaga kaasa võtta.

Algul kartis Ragland, et võib-olla ei võta koer lindu omaks, kuid üllatuseks oli tandem esimesest hetkest peale täiesti lahutamatu.

Koer Raven ja pardipoeg Daryl. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Koer Raven ja pardipoeg Daryl. Foto: Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency

«Kes oleks osanud arvata, et pitbulli ja linnu vahel võib selline sõprus tärgata,» imestab Ragland. Naise sõnul käivad loomad ujumas, mängivad ja tõmbavad end koos perenaisega pärast pikka päeva diivanile kerra.

«Daryl hüppab vahepeal Ravenile selja peale, seejärel lähevad nad koos magama,» selgitab Ragland.

Raven jõudis loomade varjupaika pärast seda, kui eelmised omanikud avastasid, et looma õlg on viga saanud. Omanikud ei lubanud veterinaaril koera ravida, sest ütlesid, et pitbullid ei vaja valuvaigisteid.

Koer Raven ja pardipoeg Daryl. Foto: Caters News Agency/Scanpix
Koer Raven ja pardipoeg Daryl. Foto: Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency

Ragland võtab enda juurde mahajäetud loomad ning ravib ja hoolitseb nende eest seni, kuni nad uue kodu leiavad. Eriti armastab naine pitbulle juba seepärast, et tõu hinnang on inimeste silmis väga madal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles