Vares üritas kuriteopaigast asitõendeid varastada

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vancouveris süttis üks auto põlema ja politsei leidis sündmuskohalt noaga relvastatud mehe. Nad tõmbasid kuriteopaigale politseilindi ümber, et inimesi eemale hoida, kuid nähtavasti lindudele selline keeld ei mõju.

Nimelt lendas sündmuspaika üks uudishimulik vares, kes haaras politseinike silme alt kahtlusaluselt konfiskeeritud noa ja üritas sellega jalga lasta. «See oli väga veider,» sõnas Vancouver Courieri reporter Mike Howell. «Olen üle 20 aasta krimiuudiseid kajastanud, kuid ma pole kunagi näinud midagi sellist.»

The Guardian vahendab, et üks politseinikest pidi varest jälitama, kui nobe lind üritas plehku panna, nuga noka vahel. Howell ütles, et politseinik jälitas lindu 4-6 meetrit, siis pillas vares noa maha ja politseinik sai selle tagasi viia. 

Vancouveri politseist kinnitati, et vares tõepoolest häiris ajutiselt sündmuspaigal uurimist. «Vares oli väga järjekindel, kuid lõpuks saadi nuga tagasi,» sõnas politsei esindaja Brian Montague.

Varest nähti ka kuriteopaigas olnud põlema süttinud auto katusel istumas ning autot nokkimas. Hiljem üritas ta nokkida ka ühe telekanali kaamerat ja varastada ühe kohalviibija päikeseprille.

Mõned pealtnägijad arvasid, et ehk oli tegemist vares Canuckiga, kes on väidetavalt Vancouveri kõige kurikuulsam lind. Canuck olevat noorena pesast välja kukkunud ja inimesed turgutasid ta uuesti elule. Canucki jala külge on kinnitatud väike punane lindike, mille järgi teda tavaliselt ka ära tuntakse. Lind on linnaelanikelt varastanud sigarette, tulemasinaid, võtmeid ja muid esemeid. 

Canuckil on isegi oma Facebooki leht, kus kirjutatakse tema seiklustest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles