PetCity avab Tartus esimese kaupluse

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas avas uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL 11.12.2015
Tallinnas avas uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL 11.12.2015 Foto: Viktor Burkivski

Tartu uues kaubanduskeskuses Kvartal avab 21. mail oma esimese Tartu kaupluse ka PetCity.

Lemmikloomatarvete kauplus PetCity võtab tartlasi vastu esimesel korrusel 140-ruutmeetrilisel pinnal, kuhu on mugav ka koos lemmikloomaga tulla.

«Tartu esimene PetCity kauplus on küll oma mõõtmetelt Tallinna kauplusest väiksem, aga annab sellegipoolest hästi edasi PetCity olemuse. Meie missioon on teha kõik endast olenev, et viia Eesti lemmiklooma pidamise kultuur uuele tasemele ning aidata kaasa lemmikute kui pereliikmete väärtustamisele ühiskonnas,» sõnas PetCity juhatuse liige Merike Kaesveld. Ta lisas, et Tartu kauplusest leiab lemmikloomasõber hea valiku nii populaarseid kaubamärke kui ka hulga innovaatilisi tooteid.

Müügil on näiteks Beezteez pesad, Design By Lotte lemmikloomateemalised kodusisustustarvikud, DERBE naturaalne lemmikloomakosmeetika, Soome firma RUKKA rihmad ja rõivad, Fish4Dogs maitsvad maiused ning täistoidud, Hunter rihmad, kvaliteetsed Bunny tooted väikeloomadele, Wolfsfreund külmutatud toortoit Saksamaalt jpm.

Avamisnädalal saab Tartu kauplusest osta Applaws’i kassi- ja koeratoitusid kuni 50% soodsamalt, lisaks on kõik RUKKA tooted -30%, valik DERBE tooteid -35%, valik Flexi jalutusrihmasid 20% soodsamalt ja palju muid häid pakkumisi.

PetCity Tartu lemmikloomakauplus on avatud alates 21. maist Kvartali esimesel korrusel esmaspäevast laupäevani kella 10-21 ja pühapäeval kella 10-19. Kõikides PetCity kauplustes kehtib Apotheka kliendikaart. Eesti esimene PetCity kauplus avati möödunud aasta suvel Pärnus ning teine, Põhjamaade suurim lemmikloomakauplus, aasta lõpus Tallinnas. PetCity jätkab laienemist – peagi avab uksed ka PetCity veebikauplus aadressil petcity.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles