Tapjamesilased ründasid California väikelinna elanikke ja lemmikloomi

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aafrika mesilane.
Aafrika mesilane. Foto: Vida Press

Möödunud nädalavahetusel leidis ühes California väikelinnas aset hirmutav juhtum: asula vallutasid tigedad tapjamesilased, kes ründasid inimesi ja nende lemmikuid. Lõpuks suutis üks julge mesinik mesilased aga taltsutada.

Kohalik politsei sai mitmeid kaebusi naabruskonda ründavate tapjamesilaste pärast ja andis välja ametliku hoiatuse. Politsei tegi kindlaks, et mesilased pärinevad ühe kohaliku mesiniku farmist, kes kogemata lasi mesilased vabadusse. Politsei sõnul oli mesiniku näol tegemist amatööriga, edastab CNN.

Nädalavahetuse jooksul nõelasid mesilased mitmeid inimesi ja väidetavalt tapsid kaks koera. Kohalik loomaarst sõnas uudistekanalile, et mõlema koera kehalt leiti enam kui 50 astelt. 

Mesilased olid niivõrd tigedad, et üks väikelinna elanik sai nõelata lausa kaamera ees, kui ta andis telekanalile intervjuud. 

Mesinik, kes suutis mesilased pühapäeva hommikul enam vähem kontrolli alla saada, sõnas, et tõenäoliselt on tegemist Aafrika tapjamesilaste hübriididega, kes on tavalistest mesilastest tunduvalt agressiivsemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles