Uskumatu lugu: emahani kutsus politsei appi oma poega päästma (2)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TNS/Minneapolis Star Tribune/TNS/Sip

Kui laps satub hätta, siis on ema esimene instinkt talle appi tõtata ja vajadusel ka politsei kaasata. Täpselt nii toimis üks ema, kuigi tegemist polnud inimese, vaid hoopis hanega.

Üks Ohio osariigi politseinik istus oma patrullautos, kui kuulis, et keegi toksib vastu autoust. Ta avas ukse ja leidis eest sihikindla hane, kes üritas politseiniku tähelepanu võita. «Ta muudkui toksis ja toksis, kuigi tavaliselt ei tule nad üldse meie lähedusse. Seejärel hakkas hani kõndima, jäi seisma ja vaatas meie poole, et me talle järgneks,» vahendab Time.com politseiniku sõnu.

Hanele järgnedes leidsid nad eest õnnetu hanepoja, kes oli takerdunud õhupallipaela sisse (huvitaval kombel oli tegemist just emadepäevaks mõeldud õhupalliga). Politseinikud võtsid ühendust loomakaitsega, aga kuna ükski ekspert polnud sel hetkel vaba, otsustasid nad ise tegutseda. 

Aega kulus, aga lõpuks sai õnnetu hanepojake paelast vabaks. Politseinikud meenutasid, et sel ajal, kui üks neist hanepoega käes hoidis ja üritas paela tema küljest lahti saada, ei toksinud haneema neid kordagi, kuigi hoidis olukorral silma peal. Kui hanepoeg oli vabaks saanud, ujus ta koos emaga eemale.

Politseinikud jäädvustasid selle oma nutitelefoniga näitamaks, et kui tuletõrjujad käivad kassipoegi päästmas, siis politsei abistab haneemasid. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles