Armas galerii: rebane Juniper ja koer Moose on parimad sõbrad

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loomariigis asetleidvad sõprused on erilised ning kohati ka väga üllatavad. Näiteks on täiesti lahutamatud rebane ja koer.

Rebane Juniper ja koer Moose on lahutamatud, nad veedavad iga päeva hetke koos, nii hommikul süües kui õhtul uinudes, vahendab Caters News.

Koera perenaine Jess sõnas, et rebane käitub just kui väike plika, kui ta Moose´i läheduses on. Jess ja tema poiss-sõber tõid rebase koju siis, kui too oli vaid viis nädalat vana. Ka austraalia lambakoer Moose on adopteeritud. Koer ja rebane hakkasid kohe alguses hästi läbi saama ning kuna Juniper oli koju saabudes nii pisike, võttiski Moose südameasjaks teda valvata.

Kuna Juniper on koerte keskel kasvanud, käitubki ta koera moodi, samas kui Moose on rebase kehakeelest aru saanud, et tegemist siiski pole tema liigikaaslasega.

Koerte ja rebaste vaheline sõprus pole just tavaline, sest koerad ei kannata rebase lõhna.

Jessi sõnul suudavad rebased kiinduda ühesse kuni kahesse inimesesse ning teiste inimeste suhtes on Juniper pigem häbelik. Koertesse suhtuvad rebased üldiselt hästi, eriti kui nad on koos kasvanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles