Pime kass demonstreerib mänguoskust

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Chicagos elab kass nimega Rey, kes sündis ilma silmadeta. See, et kiisu ei näe, pole teda aga takistanud tegemast asju, mida teevad teisedki kassid.

Näiteks oskab Rey edukalt mängida. Tema omanik laadis internetti üles video, kus on näha, kuidas kiisu jookseb lelule järele ja toob selle omanikule tagasi. Lelu on tehtud krabisevast materjalist, et kiisu seda paremini kuuleks ja üles leiaks, kirjutab Daily Mail.

Varem toetus Rey oma õele, kes oli talle igati toeks, kuid omaniku sõnul on pime kass nüüd iseseisvamaks muutunud ja tuleb kenasti üksi toime. «Mu korterikaaslasel on kass, kes on Reyst umbes kolm korda suurem. Rey võitleb temaga ega lase millelgi end häirida. Ta tundub olevat üsna karmatu,» kirjutas omanik oma julge kiisu kohta.

Rey tugineb peamiselt kuulmismeelele, kuid tal on väga hästi arenenud ka haistmismeel. Näiteks ühes teises videos, mida tema omanik Facebookis jagas, oli selgelt näha, kuidas kass reageeris grillimise lõhnadele ja sai aru, et midagi maitsvat on valmimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles