Öökulli akadeemia tutvustab omasid ja võõraid

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrisinine geko on väga ohustatud liik.
Elektrisinine geko on väga ohustatud liik. Foto: Ben Birchall/PA Wire/PA Images/Scanpix

12. mail saab Öökulli akadeemias kuulda põnevat loengut nii eesti kui vene keeles. Kell 17 räägib Keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakonna spetsialist Merike Linnamägi omadest ja võõrastest Eesti looduses ning kell 18 arutleb Eesti Loodusmuuseumi bioloog Jekaterina Pesotski looduse ohtlikkuse üle.

Kell 17 algav loeng on pühendatud looduskaitsekuu peateemale ning selle keskmes on omad ja võõrad liigid Eesti looduses. Lisaks uuritakse ka kaitsealuste ning ohustatud liikide kohta.

Kell 18 algav loeng on vene keeles. Uuritakse, kas meie looduses leidub ohtlikke loomi ning kas Eestis võib kohata näiteks vampiirliblikaid. Õpitakse, kuidas käituda karuga kohtudes ning kas Eestis elavaid ämblikke tasub karta. Kell 18 algavas loengus osalemiseks palutakse ennast registreerida, saates kiri aadressile jekaterina.pesotski@loodusmuuseum.ee.

Öökulli akadeemiasse pääseb muuseumipiletiga, mille saab endale soetada muuseumi kassast enne loengu algust.

Eesti Loodusmuuseum asub Tallinna vanalinnas, aadressil Lai 29a.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles