Galerii: Tallinna loomaaias peeti talgupäeva

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. aprillil pidas Lions Club Tallinna loomaaias talgupäevi.

Lionsid paigaldasid Luigeplatsile spetsiaalselt loomaaia tarvis ehitatud üheksa piknikupinki. Seda uueks muutunud ala on nii loomaaed kui ka linnarahvas juba aastaid oodanud, nüüd on loomaaia külastajatel seal võimalus istuda ja piknikku pidada. Üheksa pingi paigaldamine on osa Eesti Lions piirkonna initsiatiivist, mille raames plaanitakse järgneva aasta jooksul seoses ülemaailmse Lions liikumise sajanda juubeliga paigaldada erinevatesse Eesti paikadesse 100 pargipinki.

Lisaks toimus heategevuslik lasteprogramm, milles leidus tegevust nii suurematele kui väiksematele huvilistele. Samal ajal tegeles üle 100 Lioni Loomaaias korrastustöödega: paigaldati lõvide puuri mänguasjad, värviti kääbusjõehobude siseruum ning puhastati ja krunditi ahvipuuri metallpind, viimistleti lõplikuks pargipingid. Toimus ka volbriöö lõkkeõhtu koos Aleksei Turovski loomajuttudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles