Uus spaahoolitsus: põrsastega ujumine (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sigasid ja põrsaid ei peeta tihti kõige armsamateks loomadeks, kuid kui nad muda asemel vees möllavad, on nad üsna rahustavad.

Bahama külastajad tervitavad rõõmuga unikaalset võimalust sigadega ujuda. Sead käivad turistidega kaasas ujumas ja snorgeldamas ning uudistavad isegi sukeldujate ümber. Põrsad ei kuulu kellelegi ning elavad vabalt rannal, vedelevad tunde päikese käes ning käivad end vees jahutamas. Põrsad on väga sõbralikud joostes vastu kõikidele külalistele, kes neile mõne maiuse on kaasa toonud.

Seda kuidas põrsad sinna saarele tulid ning end mereääres sisse seadsid, ei tea täpselt keegi. Kohalikud usuvad, et ilmselt visati põrsad üle parda, et hiljem neile järele tulla ja neid siis ära küpsetada. Teine populaarne lugu räägib aga laevahukust, kust põrsad põgenema pääsesid ja kaldale ujusid.

Hetkel elab saarel umbes 20 siga ning nad saavad edukalt hakkama tänu mitmetele allikatele ning paljudele turistidele, kes põrsastele alati head paremad kaasa toovad. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles