Tuletõrjujad tõid põlevast majast välja merisea

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Rodney hapnikumaskiga.
Väike Rodney hapnikumaskiga. Foto: Polk County Government/Facebook

Ükski olend ei ole nii pisike, et tema elu ei peaks päästma. Seda tõestab Floridas aset leidnud juhtum, kus tuletõrjujad tõid põlevast majast välja väikese merisea Rodney.

Eelmisel nädalal läks Floridas Mulberry linnas põlema maja, mille elanikud said tugevaid põletushaavu, vahendab The Dodo. Päästjad teadsid, et suitsu sisse mattunud majast peab lisaks inimestele päästma ka väikese merisea Rodney.

Tuletõrjuja John Williams sööstis majja ning tõi väikese loomakese välja. Kuna Rodney oli palju suitsu sisse hinganud, vajas ta hapnikku. Paraku pole päästjatel merisigadele mõeldud hapnikumaske ning meestel tuli loovust näidata.

Polki maakonna päästekeskuse pressiesindaja sõnas, et loomale pandi pähe hapnikumask, millega turgutatakse tavaliselt lapsi ja beebisid.

Rodney perenaine Kristi Waller sõnas, et merisiga on toimunust kosunud ning tunneb end hästi. Kiidusõnu jagub naisel ka tuletõrjujatele, kes ei pidanud paljuks väikese looma elu eest võidelda. «Ma olen alati tuletõrjujatele alt üles vaadanud, aga nähes, kui palju vaeva nad näevad, et ka kõige väiksemate kannatanute elu päästa, oli tõsiselt liigutav,» rõõmustas Waller.

Pilte päästmisest saab vaadata ka siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles