Päevakäpp: sõbralik kassipoiss otsib hoiu- või päriskodu

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetud kass.
Päästetud kass. Foto: Eesti Loomakaitse Selts/Facebook

Haljala vallas hulgub kolmandat aastat üks isane sõbralik kass, kes ühe loomasõbra hoovi sattudes nägi nii halb välja, et inimene võttis ruttu ühendust loomakaitseorganisatsioonidega.

Kass oli kärnas ja üks silm jooksis vett, lisaks lonkas ta pisut tagumist jalga. Loomakaitse Selts organiseeris  loomale kiiresti arstiaja ja kass transporditi Rakvere loomakliinikusse. Viieaastaseks tunnistatud kassipoiss sai kõik vajalikud protseduurid. Viimased vajalikud vaktsiinid saab kass 20 päeva jooksul. 

Sellest hoolimata on loomakaitsjate mure suur, sest praegune hoiukodu ei saa kassi kauem enda juures hoida. Paisid ja sügamist armastav kiisu vajaks seega kas pääsemist uude hoiukoju või päriskodusse. Olgugi et tegemist on parajalt suure kassiga, pöörab ta paisid nautides käpad taeva poole ja on rahuliku iseloomuga. Kui tegemist pole domineeriva kassiga, võib tubli kassipoiss ka temaga läbi saada. Koeri kass ei karda. 

Kassile (hoiu)kodu pakkuda soovivad inimesed peaksid ühendust võtma aadressil info@loomakaitse.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles