Pesaleidja otsib hoiukodusid

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued hoiukodud saavad Pesaleidja kogemustega vabatahtlikelt abi.
Uued hoiukodud saavad Pesaleidja kogemustega vabatahtlikelt abi. Foto: Emmanuelle Bonzami/PantherMedia/Scanpix

Varjupaikadele on saabumas kevadine aeg, mil maad võtab kasside kevadine uputus. Selleks, et loomad ei jääks lageda taeva alla, otsib Pesaleidja hoiukodusid.

Hoiukoduks olemine sobib neile, kes on endale lemmikut soovinud, aga pole julgenud neljakäpalist koju tuua. Selleks, et end kindlalt tunda, sobib hoiukoduks olemine hästi, sest see annab ülevaate, mida üks kass vajab ja mida loomapidamine endast kujutab. 

Lisaks pakub Pesaleidja hindamatut kogemust Eesti suurimas vabatahtlikke koondavas loomi abistavas mittetulundusühingus ning annab võimaluse panustada kodutute loomade probleemi lahendamisse. 

Alustav hoiukodu ei jää oma muredes üksinda, vaid abiks on juba kogemustega vabatahtlikud, kes õpetavad, kuidas manustada ussirohtu ja kuidas käituda käitumisprobleemide korral. Lisaks saab kassitoast kõik vajalikud esemed. 

Huvi korral tasub kirjutada katrin@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles