Tänavakass Otto vajab abi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakass Otto.
Tänavakass Otto. Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit/loomakaitse.eu

Kass Otto seiklused Laagri alevikus algasid aastaid tagasi, mil kodutule kassile pakkusid priikosti lahked lihapoe töötajad päevani, mil poel tuli uksed lõplikult sulgeda. 

Otto jäi jälle tänavale ning aasta eest võttis ta enda hoole alla tubli perekond, kes viis looma arstile, tegi talle vajalikud protseduurid ning loom võis nautida mõnusat kassielu, vahendab Eestimaa Loomakaitse Liit. 

Tänavakassi head päevad lõppesid siis, kui ta auto alla jäi ning looma siiani toitnud pererahvas teda enam omaks ei tunnistanud. Seega viis Otto tee ta pealinna varjupaika. Auto alt Otto paraku tervelt ei pääsenud ning selgus, et tagumine käpp on viga saanud. 

Oma abi pakkus Saue vallavalitsus, kes loomale väga kaasa elas, sest neljakäpaline oli kõigile juba tuttav. Nii pääses Otto Saue vallavalitsuse ja Heiki Valneri abiga Loomade kiirabisse, kus anti kassile valuvaigistit ja viidi röntgenisse. Selgus, et loom vajab kohe operatsiooni, et paika panna põis ning ravida autolt saadud vigastused. 

1. aprillil andsid Loomade kiirabi arstid teada, et Otto elas operatsiooni edukalt üle. Paraku vajab kass heade inimeste abi, et korvata 800 euro suurune arve. Kõik vajalikud andmed annetuse tegemiseks leiab siit. Lisaks otsib Otto tänasest uut hoiukodu, kus toibuda ning kus tema käpakäigul silma peal hoitakse. 

Otto näol on tegemist põlise tänavakassiga, mistõttu kipub ta õue ning kiisu päris uus kodu võiks asuda maal, kus võimalus ringi liikuda on suurem ja autosid vähem.

Selleks, et Ottole hoiukodu pakkuda, tasub kirjutada aadressil heiki@loomakaitse.eu.

Kassi täispikka lugu saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles