Heategevusliku õhtusöögiga toetatakse varjupaiga kliinikuruume

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusliku õhtusöögiga toetatakse varjupaiga kliinikuruume.
Heategevusliku õhtusöögiga toetatakse varjupaiga kliinikuruume. Foto: John McAllister/Panthermedia/Scanpix

31. märtsil toimub Tallinna Lillepaviljonis heategevuslik õhtusöök nimega KarvaBall, millest oodatakse osa võtma need, kelle hing lööb nurru ja süda teeb vahel auh.

Saabuv kevad on õige aeg, et leida sulalume alt üles loomuses peituv kõige parem mina.

Varjupaikade MTÜ ja Loom24 korraldavad piduliku õhtusöögi, mille tulu läheb Viru ja Võru loomade varjupaikade kliinikuruumide väljaehituseks. Ikka selleks, et rohkem eluterveid sõpru ootaks. 

Sõnumiga «Kui võtad looma, võta südamega» heategevusest tulvil õhtut juhib laulja ja meelelahutaja Marek Sadam, kes viib läbi mitmeid heategevuslikke oksjoneid, loose ning muid meeliergutavaid vahepalasid. 

Laval saab kohata mitmeid häid ja andekaid loomasõpru: Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kristjan Kasearu. Muusikale vahelduseks kuuleb esinejatelt armsaid ja naljakaid lugusid nende kodustest lemmikutest.

Heategevuslik pidulik õhtusöök koosneb hõrgutavast kolmest käigust, külaline saab valida nii taime- kui ka lihatoitude vahel.

Piletimüük algab 12. märtsi hommikul kell 10. Pileti õhtusöögile saab soetada siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles