Video: Koer kohtub Disney tegelase Pluutoga

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ace ja Pluuto.
Ace ja Pluuto. Foto: Kuvatõmmis videost

Labrador Ace ei suutnud Disneylandis rõõmu varjata, kui kohtus kostüümis Pluutoga.

Koera omanik Sandy sõnul õpib Ace pimeda juhtkoeraks, vahendab Buzzfeed. Tandem käis möödunud aasta lõpus Disneylandis ning koer sai kohtuda päris ehtsa Disney tegelase Pluutoga. Perenaise sõnul viis ta koera lõbustusparki selleks, et lemmikut sotsialiseerida.

Video tekitas koerasõprades elavat vastukaja, sest videost tundub, et omanik tõmbab koera tagasi ning lemmik annab viimaks alistunult kõhuli visates alla. «See on armas küll, aga abikoera ei tohiks niimoodi rihmast kiskuda,» vahendab väljaanne Daily Mail ühe koerasõbra kommentaari. «Koerad võivad ka lõbutseda, kuid kui tal on vest seljas, peab ta siiski tööülesandeid täitma. See seab õiged abikoerad ja nende kasutajad halba valgusesse,» kommenteerib teine. Mõned kommentaatorid arvasid lausa, et ilmselt pandi labradorile vest selga selleks, et tasuta sissepääs saada.

Koera kasvatanud Sandy Steinblums sõnas oma sotsiaalmeedia lehel, et õpetab Ace'i pimedate juhtkoeraks ning Disneyland oli osa sotsialiseerimise õppest. Naine kinnitab, et Ace läks jaanuarist ametlikult pimeda juhtkoeraks õppima ning tema, vabatahtliku, ülesanne oli koera erinevate olukordadega tutvustada.

So Cute!!! Service Dog in training gets to meet his favorite character Pluto!

Posted by Disney Dorks on 8. veebruar 2016. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles