Valga koduta loomade varjupaik rõõmustab: koju sai neli kassi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koju saanud Vasja Mustikas.
Koju saanud Vasja Mustikas. Foto: Valga koduta loomade varjupaik

10. veebruar oli Valga koduta loomade varjupaigas omamoodi ajalooline päev, sest uue kodu sai korraga lausa neli kassi.

Foto: Valga koduta loomade varjupaik.
Foto: Valga koduta loomade varjupaik. Foto: Valga koduta loomade varjupaik / Facebook

Uude koju said emane steriliseeritud kass Gucci ja noor kassipojaohtu kastreeritud Martin, kirjutab varjupaik oma sotsiaalmeedia lehel.

Foto: Valga koduta loomade varjupaik.
Foto: Valga koduta loomade varjupaik. Foto: Valga kodutute loomade varjupaik/Facebook

Kassipoeg Mustu hakkab elama Valgas ja kassipoeg Vasja Mustikas Antslas.

Sõbrakuul saab Pärnu, Valga, Viljandi, Virumaa, Võru ja Läänemaa varjupaikadest lemmiku võtta tavapärase loovutustasuta. Selle asemel saab soodsamalt soetada stardipaketi, mis muudab lihtsamaks nii lemmiku kui värske loomaomaniku elu.

Kasside stardipaketti kuulub transpordiboks, liivakast, kassiliiv, seinale kinnitatav kraapimispuu, toidu- ja jooginõu, kingipakk Purinalt ja riidest poekott. Stardipaketi hind varjupaigast looma võtjale 35 eurot.

Koertele mõeldud stardipaketti kuuluvad kaelarihm, jalutusrihm, junnikotihoidja koos rulli kottidega, metallist joogi- ja sööginõu, maiustustega täidetav mänguasi, närimiskont, kingipakk Purinalt ja riidest poekott. Stardipaketi hind varjupaigast looma võtjale 35 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles