Galerii: Koerad vallutasid Saku Suurhalli

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel kogunesid koerad, nende peremehed ja muidu loomasõbrad Saku Suurhalli rahvusvahelisele koertenäitusele «Tallinn Winter Cup 2016».

Kokku osales näitusel 1500 koera 227 erinevast tõust. Eestlastele pakkusid konkurentsi neljakäpalised Venemaalt, Soomest, Lätist, Leedust, Rootsist, Poolast, Norrast, Saksamaalt, Valgevenest, Ukrainast, Poolast ning Taist.

Kui enim olid esindatud kuldne retriiverid, labradori retriiverid ja prantsuse buldogid, siis vähemtuntud tõugudest sai näha erineva suuruse ja karvapikkusega portugali podengosid ning boheemia lambakoera chodsky pes.

Kogu näituse parima tiitel läks Eestisse, Markos ja Triin Lastiku samojeedi koerale. Teise koha sai Soomest näitusele tulnud Ameerika kokkerspanjel ning kolmas koht läks samuti Soome, Tiibeti spanjelile. Kõiki tulemusi saab vaadata Põhja-Eesti Piirkondliku Koertekasvatajate Klubi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles