Video: Saksofoni mängivad hülged

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hüljes
Hüljes Foto: SCANPIX

Venemaal Irkutskis, Baikali hüljeste akvaariumis elavad kaks Baikali hüljest, kes oskavad saksofoni mängida ning isegi joonistada.

Akvaariumis elavad Winnie-The-Pooh ja Laska näitasid uue aasta esimesel päeval külastajatele oma oskusi joonistamises ja muusikainstrumentide mängimises, vahendab Daily Mail.

Hülged, kes on Baikali sümboliks saanud, näitasid ka uskumatuid hüppeid ja trikke. Videos on näha, et üks hüljestest mängib saksofoni, samal ajal kui teine on enda valdusesse võtnud trompetid. Hiljem demonstreerib loom joonistusoskusi.

Akvaariumi direktor Evgenii Baranov sõnas, et hülged on väga intelligentsed loomad, kelle võimetel ei tundu piire olevat. Ta lisas, et Baikali hülged ei väsi talitajaid üllatamast ning nende hüljeste näol on tegemist ühe kõige metsikuma liigiga, kes teiste loomadega väga suhelda ei taha.

Video hüljestest on vaatajad jaotanud kaheks: ühed leiavad, et loomi ei peaks õpetama tegema seda, milleks nad pole loodud, teised on aga loomadest vaimustuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles