Lillaks värvitud kassist tehti koerale mänguasi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilla kass Smurf.
Lilla kass Smurf. Foto: Kuvatõmmis videost

Californias asuvasse loomade varjupaika toodi kassipoeg, kelle eelmine peremees oli värvinud lillaks ning kellest tehti perekoerale «mänguasi».

Seitse nädalat vana kassipoeg Smurf kaalus alla ühe kilogrammi ning ta leiti pappkastist koos okste ja sidruniviiludega, vahendab CNN. Leidja tõi kassi San Jose loomade varjupaika, kus kassiga kohe tegelema asuti.

Loomalt leiti mitmeid hammustusjälgi ning Smurfi raviv Monica Rudiger sõnas, et ilmselt värviti kass enne ära. Smurfi juhtum on äratanud loomasõbrad üle kogu maailma: Rudigeri sõnul on varjupaigaga ühendust võtnud inimesed nii Brasiiliast kui ka Inglismaalt. Rudiger kardab, et inimesed tahavad looma koju võtta vaid sellepärast, et ta on lillat värvi. «Me ei taha innustada sarnaseid asju tegema,» sõnas Rudiger.

Puuri jagab Smurf koos musta-valgekirju kassipojaga, kellest on saanud parimad sõbrad.

SMURF update! Today SMURF was playing with his 2 new friends, feeling so much better! Thank you to everyone who has called & visited ! This little guy will undergo surgery next week to repair the large wound on his right leg/ knee but all the other wounds are healing nicely! His little friend CHERRY shown on his left, takes good care of him! They will be going into foster care next week together!

Posted by Nine Lives Foundation on 30. detsember 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles