Video: Mida näeb unes väike jääkaru?

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääkaru.
Jääkaru. Foto: Rando Kuustik

Kolumbia loomaaed postitas oma sotsiaalmeedia kontole video magavast jääkarust.

Viie nädala vanune jääkarupoeg jäi emata ning nii hoolitsevad looma eest loomaaia töötajad. Loomatalitajate sõnul oli emakaru kaaslase surmast nii löödud, et ei olnud võimeline poega üles kasvatama, mistõttu anti emakaru kohustused üle töötajatele.

Loomaaed annab oma sotsiaalmeedia lehel teada, et jääkaru silmad pole veel täielikult lahti, ent väike loom kasvab iga päevaga. «Tema motoorika areneb iga päev: ta püüab juba neljale käpale tõusta, eriti siis, kui on lootust süüa saada,» seisab loomaia Facebooki lehel.

Looma toidetakse kuus korda päevas iga nelja tunni järel. 

POLAR BEAR CUB UPDATE: At 5 weeks old, the polar bear cub is doing very well; she weighs a little over 4 pounds and measures 16 inches long! Both eyes have started to open as of yesterday, but they are not fully open yet. The care staff says the sound that she makes in the video is of contentment. Her motor skills are improving each day and she has started trying to stand up on all fours, especially when she’s ready for her next meal! She is on six feedings a day, every four hours. The team has been evaluating her daily needs and provides care 24/7.

Posted by Columbus Zoo and Aquarium on 11. detsember 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles