Fotod: Üksik metssiga seadis end sisse lehmakarjas

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Banana koos oma karjaliikmetega
Banana koos oma karjaliikmetega Foto: MARKUS SCHOLZ/AFP

Saksamaal on saanud kuulsuseks metssiga, kes tuli väikelinnas Neumünsteris uudistama kaheksapealist lehmakarja ning sättis end farmis täieõiguslikuks karjaliikmeks. 

Farmi omanik Dirk Reese ütles, et Bananaks ristitud metssiga elab lehmade keskel nüüd juba teist kuud. Tema sõnul tunneb lehmakarjaga liitunud metssiga end suurepäraselt, vahendab The Local.

Bananast on saanud kohalik kuulsus, mistõttu ta ei pea kartma kohalikke jahimehi.

«Sellel seal on eriline staatus,» märkis Reese.

Tegemist ei ole Saksamaal esimese juhtumiga, kus metsseast on saanud lehmakarja liige. 

Oktoobris leiti Göttingenis olnud lehmakarjast metssiga, kellele pandi nimeks Johann ning 2010. aastal märgati samas paigas noorukest metssiga, kellele pandi nimeks Frederike. Eksperdid kahtlustasid toona, et Frederike kaotas ära oma liigikaaslaste karja ning tahtis seda asendada. Frederike ei elanud paraku karjas üle kuu, kuna suri soolenakkusesse.

Banana kohta arvatakse nüüd samuti, et ta on jäänud kas orvuks või on oma karja kaotanud ja püüab seda asendada lehmade omaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles