Kaks väärkoheldud koera said sõrmused käppa

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielusõrmused.
Abielusõrmused. Foto: SCANPIX

Armastus saabub kõige uskumatumal ajal ja kõige uskumatutes kohtades: nii pani abielupaar paari kaks  varjupaigast päästetud koera. 

Pennsylvania Speranza loomade varjupaigas elas kaks väärkoheldud pit bulli, kellel jätkus silmi vaid teineteise jaoks, vahendab portaal Little Things.

Abbey veetis varjupaigas 800 pikka päeva ning oli koerte ja inimeste suhtes väga skeptiline. Varjupaika jõudes oli ta väärkoheldud ning tema käitumine hirmutas eemale ka potentsiaalsed kodupakkujad. Siis tuli tema ellu Zeus.

Isane Zeus oli samuti väärkoheldud koer, kes saabus varjupaika armide ja ühe silmaga. Inimestest ei olnud Zeus huvitatud.

Pärast kahe koera tutvust selgus, et loomad aitavad üksteisel raskest ajast üle olla. Töötajad kartsid, et kui koerad erinevatesse kodudesse lähevad, muutuvad nad jälle endassetõmbunuks.

Endale koera otsiv abielupaar kuulis kahe pit bulli lugu, ning otsustas neile mõlemale kodu pakkuda. Mõistes, et koerad on teineteise jaoks loodud, otsustasid inimesed koertele täiuslikud pulmad korraldada. Meelehead pakuti nii nelja- kui ka kahejalgsetele ning pruut sai pähe loori ja peigmees kaela lipsu.

Koerte vanded lugesid ette inimesed. «Sa täidad mu elu sõpruse, armastuse ja õnnega. Abbey, Sa päästsid mu hinge,» seisis Zeusi vandes.

«Zeus, Sa tegid seda, mida ükski inimene ega koer ei suuda. Sinu tingimusteta armastus täitis mu elu,» sõnati Abbey eest. Sõrmuste asemel said koerad endale uue kaelarihma.

Vaata toredaid pulmapilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles