Lemmiku advendikalender: 4. detsember

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lontu
Lontu Foto: Marleen Lobjakas

Detsembrikuu neljandal päeval avaneb aknake päkapikk Lontuga, kes lisaks parimale sõbrale on perenaisele ka teejuht.
 

10-aastase Lontu ema on karmikarvaline taks ja isa spanjeli ja terjeri segu. «Koerad on inimese parimad sõbrad. Koer võib olla valvur, sõber, teejuht ja nii edasi,» sõnab segaverelise Lontu perenaine Marleen Lobjakas, lisades, et lisaks sõbrale on Lontu ka väike päkapikk.

«Nimelt, kui mu koer oli veel väga noor, siis meeldis talle jalutamas käies maast prügi korjata ja seda mulle tuua või lõhki rebida. Ühel tavalisel päeval, kui me jälle jalutamas käisime, tõi mu koer mulle taas prügi ja ma olin pisut pahane, et on alles tüüp, ikka pole veel õppinud, et prügiga ei mängita. Võtsin selle ta suust ära ja viskasin maha, siis korraga jäi mu pilk sellel «prügil» pidama... ja mida ma nägin – see oli 500-kroonine,» räägib Marleen.

31. detsembrini avaneb Lemmikus iga päev aknake lugejate jõuluteemaliste piltidega kodus elavatest karvastest sõpradest. 

Jõuluteemalised pildid koos autori nime, heade soovide ja lemmiku lühikirjeldusega on oodatud kerttu-kadi.vanamb@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles