Orav ründas kaheksat inimest

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A squirrel rests on a power line pole in Los Angeles, California, on March 20, 2012.    AFP PHOTO/JOE KLAMAR
A squirrel rests on a power line pole in Los Angeles, California, on March 20, 2012. AFP PHOTO/JOE KLAMAR Foto: JOE KLAMAR/AFP/Scanpix

Loomasõbrad on korrakaitsjatele teada andnud, et viimase kuu aja jooksul on orav rünnanud kaheksat inimest. 

Esimene rünnak toimus California osariigis 13. novembril, kui loom ründas aias töötavat meest, vahendab The Mirror. Orav hüppas mehele pähe ning viga saanud inimene viidi haiglasse.

Viis päeva hiljem anti rünnakust teada kohalikus Pleasant Valley põhikoolis, kus loom oli rünnanud õpilast. Õpetaja, kes last päästma tõttas, sai samuti viga.

Hiljuti ründas orav 78-aastast meest, kes samuti aias tööd tegi. «Ta hüppas mulle kolm või neli korda kallale. Sain ta esimest korda õlalt kätte,» selgitas Williams, lisades, et loom hoidis küüntega kõvasti kinni. Mehe sõnul tuli talle appi abikaasa, kes harjaga looma minema ajas. Rünnaku tõttu sai viga mehe käsi, jalg, huul ning prillid.«See oli päris hull rüselus ja omamoodi kogemus,» sõnab mees. Viga saanud mehe abikaasal oli jakk seljas, mistõttu sai naine vaid kriimustusi.

Nii mees kui ka tema abikaasa said teetanuse  ja marutõve vastu süsti. Kohalik sotsiaalametnik on manitsenud inimesi rahunema. «Rünnakud on siiani toimunud ühes kindlas piirkonnas. Ilmselt on tegemist sama loomaga,» selgitab ametnik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles