Armuvalus koer kõndis 10 kilomeetrit, et armastatut näha

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taks. Foto on illustreeriv
Taks. Foto on illustreeriv Foto: Karli Saul /Scanpix

Öeldakse, et armastus ei küsi vahemaad ning, kui süda igatseb, peab minema: nii käitus ka taksikoer Toto, kes tegi kõik, et armastatuni jõuda.

Itaalias Scafati linnas elav Toto ja tema peremees tutvusid suvel reisides teise taksi ja tema peremehega, vahendab The Local. Tundus, et hetk, mil koerte silmad kohtusid, tekkis armastus ning lemmikud olid lahutamatud. Toto veetis koer Lilly kodus Casolas suvel üsna palju aega.

Paraku pidi Toto varsti tagasi koju minema ning ta langes igatsusse. Ühel hetkel otsustas armuvalus koer oma armastatu ise üles otsida. Vahemaa kahe koera vahel oli 10 kilomeetrit ning Toto suutis imekombel rännaku jooksul autosid vältida.

Toto murelik peremees asus koera otsima ning oli juba lootuse kaotanud, kui sai uutelt tuttavatelt Casolist telefonikõne.

Heade instinktidega Toto oli suutnud Lilly maja üles otsida ning tema haukumine tõmbas koera ja tema peremehe tähelepanu.

Toto toodi koju tagasi, aga peremehed sõlmisid omavahel kokkuleppe, et koerad hakkavad rohkem aega koos veetma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles