85 kilogrammi kaaluv koer kardab ka omaenda varju

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presley kontrollimas, kas kõik kilekotid, tolmuimejad ja lemmikud on kadunud.
Presley kontrollimas, kas kõik kilekotid, tolmuimejad ja lemmikud on kadunud. Foto: Mikey Jones/Caters News Agency/Scanpix

Ligi 85 kilogrammi kaaluv saksa dogi Presley sai hüüdnime armastatud multifilmikangelase ja kõike kartva Scooby Doo järgi.

Hüüdnimi pole koerale niisama pandud: Presley kardab endast väiksemaid koeri ja teisi lemmikuid, vahendab Daily Mail. Presleyle on kodus lausa oma tekike, mille alla pugedes koer maha rahuneb. Selleks, et piisavalt turvaline oleks, kannab Presley seda igaks juhuks hammaste vahel kaasas.

Koera perenaine Sian Barrett räägib, et Presley näol on kindlasti tegemist armastatud multifilmikangelase Scooby Dooga, kes samuti iga krõpsatuse peale peremehe sülle jooksis. «Olen isegi kilekotte peitma hakanud, sest ta kardab neid,» sõnab Barrett.

Perenaine sõnas, et kord pargis jalutades ehmatas Presley vastu tulnud väikese terjeri peale niimoodi, et keeldus peidupaigast enne välja tulemast, kui oli kindel, et oht on möödas. «Tema suurus ei vasta üldse iseloomule,» räägib Barrett.

Naise sõnul kardab Presley kodus kõige enam tolmuimejat ja kilekotte. «Ta kaalub 85 kilogrammi ja teda on peaaegu võimatu liigutada. Abikaasa kutsub teda suureks ärahellitatud tossikeseks,» sõnab Barrett.

Presley ja tema perenaine Sian Barrett. Foto: Mikey Jones/Caters News Agency/Scanpix
Presley ja tema perenaine Sian Barrett. Foto: Mikey Jones/Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency

Hoolimata argusest on Presleyl suurepärane iseloom. Talle meeldivad lapsed ning ta armastab perenaist tingimusteta. «Kui ma peaks koerale toidu andmata jätma, käib ta mu kingaga ringi, just kui meelde tuletades, et kõht on tühi,» naerab Barrett.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles