Terrorismiohus Belgia rahustab turiste kassivideoga

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakchai Lalit/AP/Scanpix

Belgias püütakse kõrge terrorismiohu tõttu rahustada turiste sürrealistliku kassivideoga ning veenda neid mitte loobuma plaanitud reisist.

Paljud Belgia hotellid on teatanud, et turistid on loobunud pärast kõrge terrorismiohu väljakuulutamist oma broneeringutest. Humoorika videoga loodetakse veenda turiste, et Brüsselisse ja mujale Belgiasse võib endiselt turismireisile sõita, vahendab YLE Uutiset.

Turismiorganisatsioonid levitavad nüüd lühivideot Belgia tuntumatest turismiatraktsioonidest, mida tutvustavad kassid. Näiteks üks kass mängib trummi Grand Place'i platsil ning teine magab Atomiumi monumendil.

Sürrealistlik kassivideo on inspireeritud kassipiltidest, mida inimesed hakkasid eelmisel nädalal postitama Twitterisse pärast seda, kui politsei palus sotsiaalmeedias mitte postitada säutsusid terrorismivastastest operatsioonidest ja tegevusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles