Loomaõiguslane sulgeb end kuueks tunniks rebasepuuri

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebased Karjaküla karusloomafarmis
Rebased Karjaküla karusloomafarmis Foto: Loomade Nimel

Loomaõigusaktivist sulgeb ennast 24. novembril Tallinnas Tammsaare pargis kuueks tunniks karuslooma pidamise nõuetele vastavasse rebasepuuri. 

“Aktsiooniga tahame näidata, mis tingimustes karusloomad terve oma elu farmides veetma peavad ja  panna inimesi kaasa mõtlema nende kasvanduse eetilisuse üle,” sõnas Loomade Nimel eestkõneleja Anita Jürson.

“Karusnahk pole meie jaoks vajalik toode ja selle tootmine põhjustab elusolenditele suuri kannatusi. Karusloomafarmide küsimuses ei poolda enamus Eesti inimestest loomade kasvatamist naha saamise eesmärgil. On aeg kiiremas korras meie seadusandlus viia kooskõlla levinud moraalsete tõekspidamistega.”

Aktsioon toimub kell 9-15. Kell 15 on plaanis kõned Loomade Nimel liikmetelt. Enda kogemusest ja aktsiooni eesmärkidest räägib lähemalt ka kuus tundi puuris veetnud aktivist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles