Hamster peitus maavärina eest pudelisse

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pudelis hamster.
Pudelis hamster. Foto: Rachel Wilhelm Photography/Mercu/Caters News Agency/Scanpix

Jaapanis peitus hirmunud hamster maavärina eest pudelisse ja jäi sinna kinni.

Loomaomaniku laual olevast pudelist paistab vaid lemmiku roosa nina - nii hästi on loom end ära peitnud, vahendab Daily Mail. 

Peremees mängis parajasti lemmikuga, kui maa järsku vappuma hakkas. Kui raamatud riiulist maha kukkuma hakkasid ja mööbel liikuma, läks hamstri ellujäämisinstinkt tööle ning ta otsustas varjuda. Loom valis peidupaigaks pudeli, mis oli just paraja suurusega, et kogu looma keha katta.

Mures loomaomanik ei suutnud lemmikut esialgu kuskilt leidagi ning arvas, et hamster on värina ajal millegi alla jäänud. Viimaks leidis peremees karvase sõbra hoopis pudelist. 

Lemmiku loomingulisusest võlutud peremees tegi hamstrist pildid ja postitas need sotsiaalmeediasse, mis pani loomasõbrad üle maailma ahhetama. 

Näiteks küsis üks Twitteri kasutaja: «Kust saab pudelihamstrit otsa?» lisades, et pudeliga oleks lemmikut hoopis lihtsam kaasas kanda. 

Vaata hamstrit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles