Pisike chihuahua päästis oma suure sõbra varga küüsist

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chihuahua. Pilt on illustreeriv.
Chihuahua. Pilt on illustreeriv. Foto: Martin Ilustrumm / Postimees

Kangelaseks võib saada ka sülekoer, tõestas chihuahua Carly, tänu kellele pääses varga küüsist tema hiiglaslik sõber - newfoundlandi koer Silas.

Koerte omanik Sharon Dooling lasi Carly ja Silasi õhtul õue mängima ning minut hiljem kuulis ta Carly meeletut haukumist. Kui Dooling uuris, mis õues toimub, nägi ta ühte meest sõiduteel enda järgi lohistamas jalutusrihma otsas olevat Silasit, kirjutab The Dodo.

Kui naine küsis vargalt, mida ta teeb, vastas mees, et viib kaasa oma koera. Koera päästmiseks reageeris Dooling hulljulgelt - ta jooksis aiast välja, lõi meest vastu nägu ning tiris koera mehe käest ära.

Naine teatas juhtumist kohe politseile ning kommenteeris hiljem televisioonis, et Carly loomulik instinkt oli tegelikult see, mis päästis Silasi. Carly justkui teadis, et ainus viis saada perenaise tähelepanu Silasi vargusele, on haukuda võimalikult valjult ja nõudlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles