Päevapilt: Elukogenud Sylvester

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukogemus peegeldub Sylvesteri silmadest.
Elukogemus peegeldub Sylvesteri silmadest. Foto: Pesaleidja/Facebook

Pesaleidja hoiukodus elav Sylvester on ideaalne kass, sest on sõbralik, leplik ja kiiresti kohanev. 

Sylvester on elu näinud kass, mis peegeldub ka tema silmist. Oma esimese talve veetis kiisu koos emaga, kes andis sooja ja muretses toidu. Tänu sõbralikule iseloomule leidis ema suvel endale armastava kodu ja Sylvester jäi üksinda - hirmunud ja umbuslik kõigi suhtes, kirjutab Pesaleidja oma Facebooki lehel

Teisel talvel leidis nutikas kass ühe külma maja rõdul natuke ehitusvatti ja jäi sinna sooja. Toidu leidis ta eramajade koerte-kasside toidukaussidest ning headel päevadel püüdis ta mõne hiire. 

Siis muutus Sylvesteri sees midagi: ta hakkas jälle inimesi usaldama. Suve lõpus leidis kass endale hoiukodu, mis oli küll ajutine, aga päästis looma toidu kerjamisest ja ehitusvatist. Tema päralt olid paikäed ja hell inimese süda. 

Hoiukodus õppis Sylvester kiiresti liivakasti kasutama ja harjus korteris elamisega. Targa kassina teab ta, kuidas peab käituma ja oskab olla väga tänulik. 

Sylvester ootab praegu endale armastavat päriskodu. Pesaleidjaga saab ühendust nende veebilehel pesaleidja.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles