Pasatskid hobukaksikud käisid salaja maailma avastamas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edevad ja uudishimulikud kaksikvennad Conrad (voolikuga) ja Criminal ruttavad alati vaatama, kui midagi kuskil toimub.
Edevad ja uudishimulikud kaksikvennad Conrad (voolikuga) ja Criminal ruttavad alati vaatama, kui midagi kuskil toimub. Foto: Pallase tall

Möödunud nädala alguses avastas Pallase talli perenaine Katrin Piirmets, et pooleteiseaastased kaksikvennad Conrad ja Criminal on kadunud.

See, millal täpsemalt edevad ja uudishimulikud hobusehakatised aiast plehku panid, ei olegi täpselt teada.

“Nemad otsustasid kahekesi matkale minna. Kui üksik hobune hoiab karja ligi, siis nendel ei ole karjast üldse lugu,” rääkis Pallase talli perenaine Katrin Piirmets. “See tegi natuke meelehärmi küll. Suund, kuhu nad läksid, oli selline, kuhu ei peaks matkama minema. Selline pehme maa. Lõpuks jõudsid nad naabertallu välja ja korraldasid seal paraja kaose,” kõneles Piirmets, kes ratsa viguriväntasid otsima asus. “Kuusekännu ratsatallu nad välja jõudsid ja korraldasid seal asjad niipidi, et nemad olid koplis ja kõik Kuusekännu hobused olid koplist väljas,” kirjeldas naine.

Haruldased kaksikvennad peavad üksteise seltskonnast väga lugu ja talli omaniku Vello Lutsu sõnul üksteisest kaugemale kui üks meeter ei lähe.

Nüüd on reisisellid nende meelehärmiks mitme luku ja riivi taha pandud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles