Naine valis mehe asemel 35 kassi

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiami kass
Siiami kass Foto: Reuters / Scanpix

End hulluks kassiarmastajaks nimetanud Kelly Cruse valis oma abikaasa asemel kassid ja ei ole enda sõnul iial nii õnnelik olnud.

Cruse´i sõnul esitas abikaasa talle ultimaatumi, kas tema või kassid, millest naine valis viimase. Nüüd elab naine 35 siiami kassi, viie chihuahua ja ühe dobermaniga, vahendab The Mirror.

Ühes aastas ulatuvad loomade kulud üle 20 000 euro, mis sisaldab veterinaari külastusi, toitu, kindlustust ja muud loomadele vajalikku.

Devonist pärit naine sõnab, et polnud oma abielus enam õnnelik ning kui mees ultimaatumi esitas, ei kahelnud naine otsuses hetkegi. Cruse osaleb kassinäitustel ning tegeleb tõuaretusega, naise sõnul ei tee ta seda raha pärast. Poegi hoiab ta enda juures kaks aastat ja annab siis uude koju.

Elu kasside ja koertega pole aga niisama meelakkumine: naine on oma kodu loomade jaoks täiesti ohutuks muutnud. Seinad on kaetud valge plastmassiga, et vältida haiguste levikut.

«Mõned inimesed võivad mind hulluks pidada, aga ma ei suudaks ilma loomadeta elada,» räägib Cruse. Naine võttis omale esimese kassi aastal 2002 kui arst pakkus välja idee, et see võiks allergiate vastu aidata. Armastus kasside vastu kasvas aga nii suureks, et tolleaegne abikaasa otsustas lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles