Kassikolmikud aitavad Rakvere varjupaigakassidele uut kodu leida

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teater.
Rakvere teater. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Kassipojad Coca, Fanta ja Sprite on saanud Rakvere teatri projektijuhi Mari Rohtla lemmikuteks ning nende abil proovitakse kodu leida ka teistele linna varjupaika jõudnud kassidele, vahendab ERR.

Rakvere teatri uus lastelavastus «Hansuke ja Greteke» räägib kodu otsimisest, mis on seotud ka kasside looga, sest Varjupaikade MTÜ pildistas üles heategevusliku kalendri, mille kõik loomad otsivad kodu. 

Saatest «Ringvaade» selgus, et Rakvere teatri jõulumaal plaanib Rohtla kassid külaliste ette tuua ja Cocast võib ühel päeval saada lausa teatrikass. 

Rakvere koolid ja lasteaiad on samuti kasside meeleolus, sest saabunud e-kirjaga kutsuti üles loomadele kodu otsima. Lapsed joonistavad kasside fotode järgi pildid ja need riputakse linna üles. Rohtla viib omakorda soovijad kassidega kokku. 

Rakvere teatris on Rohtla juures kodu leidnud kassikolmikud juba tuttavad - ka näitleja Saara Kadak on käinud nendega etenduse pausi ajal mängimas ning soovinud karvakera "Buratino" etendusel lavalegi kaasa võtta.

Heida pilk kassidele peale siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles