Õnnelik päev! Ott Lepland leidis oma armsa kassi üles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi kass Sipsik jõudis koju
Ott Leplandi kass Sipsik jõudis koju Foto: Ott Lepland / Facebook

Laulja Ott Lepland andis sotsiaalmeedias teada, et üheksa päeva eest kadunud kass Sipsik jõudis koju.

Ott kirjutab Facebookis: «Noniii!!! Peale üheksapäevast jalutuskäiku õues on kallis sõber Sipsik õnnelikult koju jõudnud! Paar kilo kergem, must ja tolmune nagu öö, aga siiski elus, terve ja rõõmus! 

Ma tahan südamest tänada naabrimees Raido Härmat, kelle aias Sipsik end lõpuks sisse seadnud oli. Raido pani Sipsikule süüa, hoidis lahti soojaku ja keldri uksed ning informeeris alati, kui Sipsik end näole andis. Tuhat tänu ka vabatahtlikutest loomaotsijatele - abielupaar Remo Hristinile ja Olga Hristinale, tänu kelle toidupuurile õnnestus Sipsik lõpuks tabada. Suur tänu ka Ailen Ojamaale, kes aitas teha plakatid. Tahan tänada ka oma ema, kellega järjekindlalt lähiümbruses Sipsikut sai otsimas käidud.

Ja üldse suur kummardus ja tänu Teile, kallid sõbrad, kes te minu postitust siin Facebookis jagasite ja Sipsiku käekäigu pärast muret tundsite. Ligi 6400 jagamist näitab, et Eesti inimestel on süda õiges kohas ja hoolivus tohutult suur.

Sipsik on taas kõhu korralikult täis söönud, palju tukkunud ja hetkel peesitab jälle oma vanal kohal diivanil. On olnud üks väga tore ja õnnelik päev. Olge mõnusad ja hoidke oma lemmikloomal ikka silm peal! Tervisi!»

Noniii..!!! Peale 9.päevast jalutuskäiku õues, on kallis sõber Sipsik õnnelikult koju jõudnud! Paar kilo kergem, must ja...

Posted by Ott Lepland on Wednesday, October 21, 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles