Püüton püüdis loomapoe omanikku surnuks kägistada

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Captive Born Reptiles kaupluses olevatest püütonitest
Üks Captive Born Reptiles kaupluses olevatest püütonitest Foto: Captive Born Reptiles

Reptiilide poe omanik pääses vaevu eluga oma hoolealuse rünnakust, kui 6 meetri pikkune ja 56 kilo kaaluv püüton üritas teda kägistada.

USAs asuva reptiilide poe omanikku Terry Wilkensit hammustas kaupluses olev madu ning keeras enda seejärel ümber mehe kaela ja pea, vahendab portaal Cincinnati.com.

Rünnak toimus hetkel, mil poe omanik oli madu söötmas ja õpetas samal ajal ühele naisterahvale, kuidas madude eest hoolt kanda.

Newporti politsei teatel jõudsid päästjad naise hädakõne peale appi vaid paari minuti jooksul. Kohale tõtanud kahel ametnikul õnnestus Wilkens mao haardest vabastada.

Mehe ja mao võitluse kohas oli kõikjal verd ning Wilkins ei saanud enam hingata.

"See oli vaid Jumala armust, et üks politseinikest teadis, kuidas tuleb madudega käituda,“ kommenteeris politseiülem Tom Collins.

Leitnant Gregory Ripberger haaras püütonil peast kinni ja keris teda ohvri ümbert lahti samal ajal kui teised kohalolijad tirisid Wilkinsit jalgadest. Vihane madu hakkas ennast seejärel kerima ümber politseiniku käe, kuid tal õnnestus püüton siiski sulgeda puuri.

Kaupluse omanik toimetati seejärel haiglasse.

Madu hoitakse hetkel kaupluses, kus vahejuhtum aset leidis. Politsei aga selgitab koos vetrinaarkontrolliga, kas antud püüton tuleks reptiilide poest kõrvaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles