Kass Osten vallutab büroos südameid

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass Osten mõnusalt tukkumas.
Kass Osten mõnusalt tukkumas. Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Tallinnas Helmehaldja poes elav kass Leeni insipeeris ka Baltic Hospitality and Retail Systems töötajaid oma büroosse neljakäpalist sõpra võtma. 

28. septembril sai Tallinna kesklinnas asuv büroo kassi võrra rikkamaks. Müügidirektori Enely Muna sõnul tekkis kassile hoiukodu pakkumise idee tegevjuhil Katrin Vellesalul, kes nägi meedias artiklit, et sügisel satub palju loomi tänavatele ja kõigi jaoks hoiupaikades ruumi ei jätku.

«Tõstatasime teema ka meie ettevõttesiseselt, kas kaaluda hoiukoduks olemist ning uurisime ka oma inimestelt, mis nad arvavad ja kas kellelgi on allergiaid,» selgitab Muna.

Seejärel kohtuti Kassiabi inimestega, et küsimustele vastused saada ning kontoris toimunud hääletuse põhjal otsustatigi neljakäpaline võtta.

«Osten on küll veel meie juures vähe olnud, aga tundub, et tunneb ennast päris hästi. Inimestele tekitasid esimesed päevad ka palju elevust ja oli põnev jälgida, mis ta tegi, kelle süles tukkus ja kellega rääkis. Ta on hästi vahva karakteriga ja väga seltsiv,» räägib Muna, lisades, et kuna tema on tavaliselt kontoris esimesena, hiilib Osten oma magamiskohast välja ja räägib näugudes ära, mis ta öösel tegi.

«Siis tavaliselt teeme hommikused toimetused, panen ette värske vee ja söögi ning siis ta tuleb minu laua peale põõnama. Kui teised kolleegid jõuvad, siis käib uudistab kõik üle. Ta on palju uusi positiivseid emotsioone meie tavarutiini toonud,» rõõmustab Muna, kes soovitab ka kõigil teistel ettevõtetel lemmikule hoiukodu pakkumist, kel vähegi võimalik.

Osteni käsutuses on palju jooksuruumi ja lahkeid paikäsi. Narva kassikolooniast pärit Osten on umbes viieaastane ja särtsaka iseloomuga. Kassiabi iseloomustab Ostenit kui väga jutukat kassihärrat, kellel on alati kurrudes ja näugudes midagi öelda.

Kodupakkumisi oodatakse Ostenile aadressil kodu@kassiabi.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles