Video: Prantsuse buldog kaitseb vapralt oma kodu karude eest

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto Näitleja Tiit Lilleorgi prantsuse buldogist on illustratiivne
Foto Näitleja Tiit Lilleorgi prantsuse buldogist on illustratiivne Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Californias elav pisike prantsuse buldog sai hakkama tõelise julgustükiga, kui ta astus vastu tema valdustesse roninud kahele karupojale.

Turvakaamerate abil jäädvustati kaks videot, milles on näha, kuidas vähem kui 10-kilone koer ründab vihaselt villa terassile roninud karusid.

Pisikest buldogi ei heiduta see, et tema valdustesse tulijad on kaks ning nad on koerast mitmeid kordi suuremad. Karupojad aga on rünnakust sedavõrd üllatunud, et ei tea, kuidas ennast kaitsta. 

Üks karudest tõuseb tagajalgadele, kuid siiski ei osuta koerale vastupanu. Teine pageb aga trepist üles, buldog tema kannul.

Lühikese ajaga õnnestub tõelisel majavalvuril peletada karupojad kabuhirmus tuldud teed mööda tagasi ehk üle piirdeaia ronima.

Monrovia politsei teatel on karud ja hirved linnas väga levinud. Eelmisel aastal märgati karu ja tema kahte kutsikat ronimas ümbruskonna puudel ja ühe maja tagahoovi purskkaevus, kirjutab portaal NBC Los Angeles.

SCARED AWAY: A 20-pound French bulldog confronts two bears on its owner’s property http://nbcnews.to/1VyzFTx

Posted by NBC Nightly News with Lester Holt on 4. oktoober 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles