Kalender varjupaiga õnnelikest loomadest ootab hooandmist

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara, kes sattus Pärnu varjupaika koos kutsikatega.
Saara, kes sattus Pärnu varjupaika koos kutsikatega. Foto: Sigrid Absalon

Varjupaikade MTÜ plaanib välja anda 2016. aasta kalendri varjupaiga loomadest ning kogub selleks otstarbeks Hooandaja kaudu toetusi.

2016. aasta kalendri teemaks on muinasjutud ehk õnneliku lõpuga lood. Varjupaiga fotograafide, vabatahtlike abiliste ning varjupaikades kodu ootavate loomade koostööna on kavas pildistada ja kirjutada 12 lugu.

«Toetus läheb kalendri kujundamiseks ning trükkimiseks ning toetussumma saab valida igaüks ise,» kirjutab Varjupaikade MTÜ kodanike ühisrahastusportaalis Hooandja.

Hooandja toetab projekti juhul, kui 28. oktoobriks on kalendri jaoks kokku annetatud vähemalt 1600 eurot. Minimaalne toetussumma on 1 euro.

Esimeste päevade jooksul on 15 hooandjat annetanud kalendri kirjastamise tarbeks 295 eurot.

Varjupaikade MTÜ teatel on hästi teostatud kalendriga soov jõuda suurema hulga inimesteni. Samuti julgustavad ilusad pildid ning südamlikud lood inimesi võtma looma just varjupaigast.

Kõik, keda koduta loomade saatus külmaks ei jäta, saavad kalendrile hoo sisse anda siin.

Varjupaikade MTÜ pakub oma kuues varjupaigas ajutist või pikemaajalist peavarju enam kui 3000 loomale aastas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles