Katkise hingega Neegus vajab toetavat sõpra

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neegus
Neegus Foto: MTÜ Nurru Ometi vabatahtlikud / Facebook

Kuusalu loomavabrikust otse uude koju saanud Neegus seisab silmitsi uue kodu otsinguga.

Loomavabrikust otse koju saanud Neegusel läks uues kodus esialgu hästi, kuni ühel päeval hammustas ta peremehe elukaaslast ja veidi hiljem ka külla tulnud tütart.

Selgus, et Neegust hoiti ketis, mis niigi katkise hingega loomale oli liig mis liig. Peremees käis küll koeraga iga päev jalutamas, aga sellest jäi Neegusele väheks. Perekond ei pidanud võimalikuks koera ketivabalt hoida ning Neegus vajab seetõttu uut kodu.

MTÜ Nurru Ometi avaldas algses sotsiaalmeedia postituses muret, et koerale võib postitus olla lausa saatusliku tähendusega, sest koerte käitumisspetsialisti sõnul pole arg-agressiivset koera täielikult võimalik muuta. Siiski anti Neegusele 90 protsenti lootust paraneda.

Nüüdseks on Tallinnas leidunud koertekolitaja, kes on valmis nõu ja jõuga Neegusele appi tulema. Paraku on puudu vaid peremees, kes raske minevikuga koera sooviks aidata.

Neegus vajab kindlat peremeest, kellel oleks aeg ja väike aedik, et koeral oleks ka külaliste saabudes võimalik kuskil rahus olla. Neegus vajab pidevat tähelepanu ja pikki jalutuskäike.

Paraku ei ole Neegus esimene koer, kes Kuusalu väikesest puurist keti otsa sai. Septembri alguses andis Nurru Ometi teada Jerryst, kes uues kodus pandi hirmuäratavalt lühikese keti otsa.

Lisainfot saab aadressil nurru.ometi@gmail.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles