Kass varastas marihuaanat ja tõi selle politseinikule

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kogukond Happy Kleptokitty/ Facebook

Oregoni kogenud politseinik Dave Kempas asus uurima juhtumit, kus tema verandale ja hoovi ilmus seletamatutel asjaoludel mänguasju, riideid ja veidraid esemeid. 

Politseinik kahtlustas, et asju võib varastada ja koju tuua tema üks kassidest, kellel lubatakse õues vabalt liikuda, vahendab Springfield News-Sun.

Et süüdlast kindlaks teha, ostis politseinik kaamera. Ülesvõtete põhjal selgus, et sarivargusega tegeleb Kempase 4-aastane kass Tigger.

Kempas postitab nüüd internetti Facebooki lehele Happy Kleptokitty fotosid leidudest ja kollektsioonidest, mis on seotud Tiggeri sulitempudega.

Tiggeri põnevaim saak on olnud väike doos marihuaanat.

«See oli lihtalt väike kogus, kuid kahtlemata marihuaana. Ma olen kindel, et ta sai selle kusagilt kooli lähedusest,» selgitas  Kempas. «Ma ütlesin talle: «Sa ei tohi seda kraami koju tuua! See on seadusevastane,» rääkis Kempas.

Kassi varastatud asjadest fotode postitamine on nüüd Kemapse pea igapäevane tegevus. «Ma tõusen üles, võtan tassi kohvi ja vaatan, mida kass on mulle toonud,» rääkis mees.

Kuna Tigger varastab tihti ka riideid, sordib omanik neist paremad välja ning annetab heategevuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles