Kohutav video: pealtnägijad ei suuda ohjeldada meest ründavaid pit bull terjereid

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Tõeliselt šokeeriv videoklipp meesterahva meeleheitlikust ja verisest võitlusest teda ründavate bit bull terjeritega, keda pealtnägijad ei suutnud ohjeldada, jäädvustati New Yorgis sündmuskohale avaneva akna kaudu.

Samaaegselt filmimisega helistas juhtumit pealt näinud naine politseile. Ta kirjeldas tänaval toimuvaid õudusi ning kiirustas politseid kohale sõitma, kirjutab The Mirror.

Videos on näha, kuidas keskealist meest puresid ja sikutasid erinevates suundades kaks vihast koera.

Pealtnägijad üritasid ründavaid loomi mehest eemale tirida. Üks abistaja sai vahepeal koerte jalutusrihmad enda kätte.

Rünnatav ja verine mees hakkas aga üha rohkem väsima. Appi tõtanud inimesed üritasid seepeale koeri mehest eemale tõrjuda tuletõrjevoolikutest lastava veejoa abil.

Koerad lasid seepeale oma ohvri lahti, kuid ründasid valimatult tänaval olevaid teisi inimesi. Üks mees väikese lapsega aga uudistas hirmu kartmata üsna lähedalt, kuidas koerad abistajaid ründavad.

Video lõpeb kohas, kus naine helistab päästekeskusesse.

Kui politseil õnnestus loomade rünnak voolikutega relvastatud tuletõrjujate abil lõpetada, toimetati kannatanu haiglasse, kirjutab New York Daily News.

Naisterahvast koera omanik arreteeriti kaheksa rünnaku põhjustamise alusel. Vahistatul on seaduserikkumistes tõsine rekord – teda on alates 1987. aastast arreteeritud 37 korral, peamiselt narkootikumidega seotud seaduserikkumiste tõttu.

Kahe pit bull terjeri peamine ohver itaallane Francesco Bove kaotas koerte tõttu ühe kõrva ning tal olid ulatuslikud vigastused kätel ja jalgadel. Mehe sõnul hammustasid koerad tema käe küljest nii suure tüki välja, et isegi luu on näha.

Bove, kes ise on samuti pit bull terjeri omanik, oli jalutamas preestri jutule kiriku fassaaditööde asjus, kui koerad teda ootamatult ründasid.

Bove ütles hiljem: «Nad tuli mu juurde ja ma mõtlesin, et nad on sõbralikud, kuid nad hüppasid mulle peale ja hakkasid hammustama.»

Kinnitamata andmetel andis omanik koertele käsu ründamiseks.

HOIATUS: lisatud video on šokeeriva sisuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles