Heategevuslik näitemäng toetab vaegnägijaid ja juhtkoeri

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhtkoer Mathias päikese käes.
Juhtkoer Mathias päikese käes. Foto: MTÜ Eesti Juhtkoerte Kasutajate Ühing

Maikuus etendunud heategevuslik näitemäng «Moskva valge koer» kogus nii palju populaarsust, et 14. septembril saab etendust uuesti vaadata ning toetada vaegnägijaid ja nende suurimaid sõpru – juhtkoeri. 

Lottemaal etendunud näitemängu eesmärgiks oli esialgu toetada teraapia- ja abikoeri 1000 euroga, lõpuks koguti heade inimeste abiga ligi 3000 eurot. Rahva tungival soovil tulevad kuulsusepaistel peesitanud näitlejad tagasi, et uus etendus anda.

14. septembril algusega 18.00 Kõue mõisas Triigi külas. Kuna heategevusürituse korraldab MTÜ Eesti Juhtkoerte Kasutajate ühing, siis pileteid ei müüda, vaid heategijale saadetakse kutse e-posti teel. Annetada saab 10 eurot inimese kohta.

Etenduse «Moskva valge koer» lavastaja on Loone Ots ja kujundajaks Ülle Maiste. Üles astuvad Maria Alajõe, Marika Priske, Taivo Kivistik ja teised. Muusikalist elamust pakub puhkpilliansambel.

Lisainfot saab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles