Vähihaigele bernhardiinile korraldati südantsoojendav lahkumispäev

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophia viimane päev
Sophia viimane päev Foto: YouTube kuvatõmmis

Enne vikerkaaremaale saatmist korraldas omanik bernhardiin Sophiale, kellel tuvastati mõned kuud tagasi ravimiseks liiga kaugele arenenud vähk, südantsoojendava erilise päeva.

Sophia omanik Alyson Page soovis oma lemmikuga tähendusrikkalt hüvasti jätta, kirjutab People Pets.

«Ma otsisin sellist ideed, mis teeks temaga veedetava viimase korra tõeliselt eriliseks, kuna ta on olnud nii eriline koer,» selgitas Alyson Page.

Sophia perenaine leidis abi Manchesteris asuvast suusa- ja vabaajakeskusest. Enne Sophia eutanaasiat lubas keskus Chill Factore tulla koos koeraga lund nautima.

Suusakeskuses näis Sophia olevat taas nagu noor koer, kes rõõmustas ja püherdas lumes.

Page sõnas, et Sophia polnud enam mitu nädalat näidanud huvi millegi vastu. Seetõttu oli imeline näha teda saba liputamas ning lumes müttamas.

«See on tema viimane päev, seega on see olnud imeline lõpp,» sõnas Page. «Ma ei suuda isegi öelda, kui väga me hakkame teda igatsema, kuid mind teeb õnnelikuks teadmine, et tal oli nii suurepärane päev,» ütles Sophia omanik lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles