Videosari loomade varjupaigast: Energilisele Tšaikale meeldib palli järele joosta

Eleen Laasner
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viieaastane koeratüdruk tundub oma mängulusti poolest kui kutsikas. Saatus viis ta kord juba varjupaigast päriskoju, kuid õige pea toodi ta valju haukumise tõttu tagasi.

Koer leiti Kajaka tänavalt ja sellest ka tema nimi Tšaika, mis vene keeles tähendab kajakat. „Samas see sobib ka tema karvavärviga, üleni valge nagu kajakas,” põhjendas nimevalikut varjupaiga administraator Ragne Piirits-Hiob.

Tšaika rõõmsus sabaliputamine paistab kaugele, eriti meeldib talle peremehele palli tuua ja hüpata. Koeratüdruk sobib nii laste kui ka teiste koertega, samas ka vanemate inimestega, sest ta tahab sülle ronida ja pai saada. Kuna tegu on suhteliselt väikse koeraga, on teda ka hea toas pidada.

Uued omanikud peaksid arvestama, et Tšaika on kui uksekell, nii kui midagi krõbiseb, on tema haugatus märguandeks. Seega oleks eelistatud eramaja või naabrid, keda koera haukumine ei pahanda.

Täpsemat infot Tšaika kohta saab varjupaiga üldtelefonilt 5333 9272.

Tartu Postimehe poolt varem tutvustatud loomadest on vahepeal veel koju saanud musta-valgelaiguline kass Priidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles