Head uudised loomade varjupaigast: kodu on leidnud koer Donna ja 23 kassipoega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koju saanud koer Donna.
Koju saanud koer Donna. Foto: Kristjan Teedema

Eelmise nädala Käpp, energiline koer Donna on nüüdseks omale päris kodu leidnud. Varjupaika sattus ta aprillikuus, kuna omanik lahkus teise ilma.

Lisaks Donnale on viimase kahe nädala jooksul kodu leidnud ka varjupaiga 23 kassipoega. Varjupaiga administraatori Ragne Piirits-Hiobi sõnul on väga positiivne see, et isegi pelglikumad kiisupojad on endale kodu saanud. Kahjuks tuleb kassipoegi aga sama palju juurde, kui neid ära läheb.

Samuti tuleb Postimehe poolt tutvustatud kassile Priidu täna vaataja, seega on lootust ka temal koju saada.

Postimehe poolt tutvustatud loomadest otsivad veel kodu kass Ute ning koer Roxy.

Ute on kassidest Tartu koduta loomade varjupaigas kõige kauem elanud. Ta on kolmevärviline steriliseeritud emane kiisu, rahuliku loomuga, kuid mitte pealetükkiv. Utele on tehtud kõik vajalikud vaktsiinisüstid ja ta on kiibitud.

Koer Roxy on rõõmus, rahulik ja sõbralik. Varjupaika sattus ta sellepärast, et tema omanik suri. Praegu käivad temaga jooksmas ja jalutamas varjupaiga vabatahtlikud. Lisaks on Roxy olnud modell Tartu kõrgema kunstikooli maalitudengile Katrin Maaskile, kes kaasas Roxy oma maalisarja.

Tartu Postimees alustas mais uut lugude sarja, mis tutvustab iga nädal ühte koduta loomade varjupaiga elanikku. Kel huvi mõne tutvustatud looma vastu või soovib kodu pakkuda mõnele teisele kiisule või kutsule, saab lisateavet Tartu loomade varjupaigast (aadress Roosi 91k), telefon on 5333 9272 ja e-posti aadress tartu@loomadevarjupaik.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles