Kass jäi sama puu otsa lõksu kaks korda

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassidele meeldib puude otsas turnida.
Kassidele meeldib puude otsas turnida. Foto: Tiaan Steynberg/Caters News Agency/Scanpix

Kümme tuletõrjujat, loomaarst, kaks arboristi ja sama palju tuletõrjeautosid kulus, et kass teist korda sama puu otsast alla saada.

Karvapall ei olnud puu otsas hädas aga mitte esimest korda. Portaal mirror.co.uk vahendab, et sama kiisut päästeti sama puu otsast esimest korda 12 päästemeeskonna liikmega.

Londoni tuletõrjebrigaadile anti teada puu otsa lõksu jäänud kassist Londoni lääneosas Shepherd´s Bushis. Algul väikse operatsioonina tundnud juhtum arenes sai terve nädalavahetuse kestvaks saagaks.

Tuletõrjujad püüdsid alguses karvapalli voolikuga alla saada, aga see ajas kassi veel kõrgemale puu otsa. Kohale kutsutud kaks arboristi said kiisu küll alla, ent selgus, et tegemist on hoopis vale kassiga.

Tuletõrje kutsunud elanik sõnas päevalehele London Evening Standard, et hoolimata sellest, et kass ei olnud tema oma, võttis ta siiski looma enda hoole alla.

Hommikul lasi naine kassi vabaks ja mõne tunni möödudes oli neljakäpaline jälle sama puu otsas lõksus. Päästeoperatsioon algas otsast peale. Kogumaksumuseks ligi 2000 eurot.

Tuletõrjebrigaadi juht sõnas, et iga puu otsas lõksus oleva looma peale tuletõrjet siiski kutsuda ei tohi, vaid alles siis, kui omaniku oskused ja jõud olukorrast üle ei käi.

Kassi õige omanik on siiani teadmata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles